A teremtés ismerete

Májusi havazás

2019. május 06. - Lasius

Májusi eső aranyat ér, de mi a helyzet a májusi hóval? Fagyosszentek napjai majd csak jövőhéten köszöntenek ránk, de idén a május eleji hideg időjárás kicsit korábban megérkezett. A helyenkénti havazás okozhat némi kellemetlenséget, de a hideggel jött csapadékra a természetnek, a szántóföldi vetésnek, és a kerti veteménynek egyaránt szüksége volt már.

Amint az eső és a hó lehull az égből, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, és termővé, gyümölcsözővé teszi, hogy magot adjon a magvetőnek, és kenyeret az éhezőnek, éppen úgy lesz a szavammal is, amely ajkamról fakad. Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem végbeveszi akaratomat, és eléri, amiért küldtem. (Izajás 55.10.)

Snow, Olvadó Hó, Winter, A Hó A Fű, Olvadáspont, FűFotó: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://teremtesismerete.blog.hu/api/trackback/id/tr4614811644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása